denises

Alla inlägg den 16 juli 2011

Av Denise Glad - 16 juli 2011 19:37

Hejsan, idag som sagt var så var jag på bräckemarknad och de var jätte kul jag åkte bara två karusselle men många gånger! Fun maker & Virvel vinden. Super duper!! :D


Men nu till de bästa!! aa nyss typ åkte jag och pappa bil (bra förklaring) men aa iaf så frågade pappa om jag kunde vakta indra imorgon för han ville till jaktstugan och jag hade juh redan planerat med andra kompisar så jag skulle tänka lite (då er bjöd han mej en hundring också om jag då vaktade henne). Sen så plötsligt börja jag prata om att jag verkligen behövde en data och då sa pappa: Om du vaktar indra imorgon så ska jag fixa en data till dej.

Jag bah: vah en ny, bärbar?

pappa bah: Ja antingen en bärbar eller stationär.

Jag bah: Jag tar hand om indra imorgon jag! och föresten jag tror jag vill ha en bärbar ;)


Haha så j*vla lycklig nu ska jag få en ny data!!!!! :D


Och sen när jag och syrran skulle ner och köpa glass så kom Jennie och Sofia och Sofia frågade om jag ville åka till stan med henne och vara där från torsdag-söndag, då skulle vi typ hjälpa till på hopptävlingen i östersund och bada och sånt sjukt kul så då blire väll stan också!! med Sofia. hoppas datan har hunnit kommit dårå!!


PS: sorry för min snabba och ganska otydliga förklaringen men jag måste gå ut och rida nu ;)


 




Av Denise Glad - 16 juli 2011 10:58

Hejjsvejjs alla sötnosar ;* Inatt har Anastasia sovit hos mej, de var ju kul! nu har vi kollat facebook och allt sånt så nu drar vi till bräcke marknad. Där blire väl lite karuseller och träffa mina älskade vänner som jag inte träffat sen sommar lovet började :(. Saknar mina vänner mer än allt annat i världen och jag älskar dom otroligt mycket, Dom ska veta att dom är sjukt värdefulla. Aja nu ska jag träffa dom satt ;) Anna&Lukas& "möjligtvis" Gino, så kan de vah ibland. Men vi hörs väll kanske ikväll:)


PS: imorgon åker min älskade Prins, :(( men han kommer till ett bra ställe iaf sen kommer han juh till vanliga stallet igen då blire som vanligt igen!!


 

 

Presentation


Mitt Liv, Mina Tankar, Mina Val

Videofyme

Fråga mig

40 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vad borde jag ha mer av?
 inlägg
 bilder/videos
 tävlingar
 omröstningar
 häst blogging
 vardags blogging

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Översätt bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS




Ovido - Quiz & Flashcards