denises

Alla inlägg under november 2011

Av Denise Glad - 6 november 2011 02:37

Tänker inte deppa över idioterna, stryker över de. punkt slut.


skulle aldrig kännas så här bra utan alla mina underbara vänner, jag älskar er<3


-------------------


kollat runt på internet efter saker jag ska önska i julklapp medans jag lyssnat på musik för att muntra upp mig själv lite grann.. kommer lite bilder på vad jag önskar mig sen kanske;)


nej nu måste jag säga godnatt. upp imorgon bitti och drar till stallet, kanske rider Saga om inte så kanske jag tar och rider Prinsen ett lätt pass.


taggar nästa helg! jag och Prinsen(Karies) ska allt äga ut resten!;) stora förväntningar hoppas de går så bra som jag hoppas då. hehe. ja, de skulle inte vara helt fel liksom.:p


Borde jag skriva Karies eller Prinsen? Han heter ju Karies men jag kallar han alltid Prinsen.. hmm ska tänka på saken.. sova på de;)


aja godnatt.

 

..

Av Denise Glad - 5 november 2011 21:11

bloggar inget mer ikväll, kanske imorgon. mår skit nu, står bara inte ut med vissa personer. tänker inte he ut ilskan på er.


jag älskar er blogg läsare kom ihåg de<3


 

Av Denise Glad - 5 november 2011 18:24

blev inge stan idag. var med moa ett tag efter stallet istället, vi gjorde ingenting typ. jag satt vid datan hon kolla på min telefon.. kul liv. innan var vi ju och red, hon marino och jag prinsen då. Vi tog ett litet dressyr pass, skulle träna på dressyrprogrammet. vi började värma upp och de gick bra han var snäll och lydig och gick forfarande bra på de andra bettet (får ju inte ha pesoa eller vad de heter på dressyr tävlingen)sen gick de dåligare, han drog iväg mer i galoppen och ökade traven så fort man släppte lite på tyglarna och vägarna blev slingriga. då blev jag på dåligt humör och hedde ut de lite på Prinsen, förlåt gubben allt var mitt fel. sen skrittade jag och Prinsen lite runt ridhuset och hade en liten mys stund tillammans.

 

älskar dig gubben, du är bäst i världen och betyder allt, glöm inte de


---------


tänkte träffa alice nästa helg, men den var full bokad..


fredag = vara i stallet hela dagen, knoppa Prinsens mann och gör iordning allt för lördagen.


lördag = jippotävlingen och indra fyller 7år


söndag = indra ska ha barn kalas


aja åker nog veckan efter och sover där två nätter med bästisen;) alice. så då är ju den helgen också full bokad. :P hoppas helgen eftert den blir litte slapp då, kanske far till birsta och shoppar, känner för de.. lääängesen jag var där.. vill köpa nytt häst godis till prinsen också snart är godiset slut;o ;P


 

Av Denise Glad - 5 november 2011 00:37

imorgon blir de ridning, Prinsen och möjligt vis Saga om jag hinner, kanske drar till stan igen imorgon då. vilket jag hoppas på. men först måste jag rida för jag har lovat moa nu, ett löfte är ett löfte liksom.

yeesyyes, planerna för imorgon antar jag..


nu sitter jag och chattar med bästavännen:') Alice. vi pratade nyss om vad som händer imorgon.. ni kanske vet eller gör ni inte de? jag berättar! dom har ju hotat med att hacka facebook IMORGON! står på aftonbladet, Shit alltså! kan inte hända liksom;o  hehe, nu pratar vi om ... Killar;)


hörs senare pusspuss


 

Av Denise Glad - 4 november 2011 10:21

lyssnar på musik och gör mig iordning.. this is our world, this is our lifes.. cannabis...


jag och miranda drar in till stan och träffa lite folk. sen kommer vi hem när vi tröttnat:P


så blir de.. bloggar mera när jag kommer hem. Inget stallet för min del idag heller, rider Prinsen och Saga imorgon och Saga på söndag.


:)


 

Av Denise Glad - 4 november 2011 02:41

jag vet, jag vet de är på tok försent för att sitta och blogga nu men.. jag saknar alice så mycke:'( de är otrolig vad jag saknar henne! de är tomt utan dig alice, nåt saknas när du inte finns här.


♥jag älskar dig♥


   

godnatt iallafall, ska drömma sött om alice;*

   

Av Denise Glad - 3 november 2011 21:20

vi började med uppvärmning, böjde och vände lite grann på honom, man var mjuk och ganska lugn. Sen galopperaderunt hela bannan och gjorde volter (ca 15 meter) vid S och V, då var han lite pigg i galoppen men sen samlade de ihop sig bra. Vi delade av bannan och dom som skulle köra dressyr programmet gjorde de. Jag kunde de bra tyckte jag jag kom ihåg programmet och i galoppen då var han jätte duktig och lugn. 


Nåt jag måste tänka på är att ställa honom lite mer innåt och ha lite nogrannare vägar och hålla ihop honom. Jag och Moa ska köra igenom programmet på lördag, sen kör vi de på torsdags lektionen och hoppträning på onsdags lektionen. Jag ska allt ta hem jippotävlingen ;)  


Juste har ju anmält mig nu, ja till jippotävlingen då. i hoppningen blir de 90cm och dressyren kör vi ju en LC:1   


 

Presentation


Mitt Liv, Mina Tankar, Mina Val

Videofyme

Fråga mig

40 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vad borde jag ha mer av?
 inlägg
 bilder/videos
 tävlingar
 omröstningar
 häst blogging
 vardags blogging

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Översätt bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS




Ovido - Quiz & Flashcards